Profesinės 18pcs Pedikiūro, Manikiūro Įrankių Rinkinys Nagų Kirpimo Rinkinys Nagų Failą, Žoliapjovės Antakių Skutimosi Nosies Plaukų, Nagų Įrankių Rinkinys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mi skutimosi rinkinys, epil antakių, venus skutimosi rinkinys, clipper antakių, muhle skutimosi rinkinys, taktinis skutimosi rinkinys, antakių skustuvas, antakių skustuvas, antakių peilis, vyriška skutimosi rinkinys.

    €8.76 €15.92
  • Modelio Numeris: Manikiūro Įrankių Rinkinys
  • Prekės Pavadinimas: abody
  • Medžiaga: Anglies Plieno
  • Kiekis: 18pcs
  • Elemento Tipas: Set & Rinkinys
  • Dydis: Approx. 15.5 * 10.5 * 1.2cm / 6.1 * 4.13 * 0.17in

Aprašymas:

18-In-1 manikiūro & pedikiūro įrankių rinkinys, nagų kirpimo mašinėlės, odelės žirklės, odelės stūmikas, nagų failą, negyvas odos šakutės, antakių pincetu, antakių žirklės, spuogai adata, ausies pasiimti ir taip yra įtraukiami.Ateik ir žiūrėk.Rasite, kad ji labai naudinga jūsų kasdienė rankų priežiūra, veido priežiūra, ausų priežiūros ir pėdų priežiūros.

Savybės:

Puikus derinys, 18pcs skirtingų priežiūros įrankiai yra įtraukti, atitinkantį visus jūsų pagrindinis poreikis rankų priežiūra, veido priežiūra, ausų priežiūros ir pėdų priežiūros.

Visi įrankiai yra pagaminti iš aukščiausios klasės metalo medžiagos, kuri niekada rūdžių, labai tvirtas ir patvarus, gali būti naudojamas ilgą laiką.

A PU saugojimo atveju yra įtrauktas, stilingas ir elegantiškas, gražus, saugojimo, visi jūsų įrankiai, organizuotas, lengva jums gauti juos už kito naudojimo.

Būtina turėti prekės naudoti kasdien ar kelionių naudoti, taip pat puiki dovana pasirinkimas jūsų šeimai, draugams ar kolegoms.

Profesionalus ir daugiafunkcinis įrankis rinkinys, kad verta pirkti, rasite, kad ji tikrai naudinga ir veiksminga.

Techniniai duomenys:

Tipas: Manikiūro Įrankis

Spalva: Juoda; Raudona

Medžiaga: Anglies Plienas; Nerūdijantis Plienas; PU

Kiekis: 18pcs

Prekės Dydis: Apytiksl. 15.5 * 10.5 * 1.2 cm / 6.1 * 4.13 * 0.17 į

Pakuotės Dydis: Apie. 15.5 * 11.2 * 2.5 cm / 6.1 * 4.41 * 0.98 in (L * W * H)

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 311g / 10.97 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Manikiūro Įrankių Rinkinys

1 * PU Krepšys

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai