FLYSKY GMR 2.4 G 4CH AFHDS3 Micro RC Imtuvo PWM 3.5-9V už Flysky PL18 NB4 NB4 Lite Radijo Siųstuvas RC Transporto priemonės, Automobilių Valtis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: paramos flysky fs i6, flysky fs nb4, fpv radijas, nb4, Megztinis R8, BS6, fs it4, graupner hott imtuvas gr, afhds 2a imtuvas, dasmikro programavimo kabelis.

    €24.80
  • RC Dalys ir Acc: Kita
  • Transporto Priemonės Tipas: Sraigtasparniai
  • Atnaujinti Dalys/Priedai: Kita
  • Prekės Pavadinimas: FLY SKY
  • Modelio Numeris: GMR
  • Medžiaga: Kita
  • Įrankis Prekes: Kita
  • Keturi varomi Ratai Atributai: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Kita

APŽVALGA: GMr yra 4-kanalų mikro/mini automobilių imtuvas, naudojant AFHDS 3 (trečios kartos automatinis dažnio perderinimo skaitmeninės sistemos), vieno išorinės antenos dvikryptis dėžė, mikro dydžio ir rezervuota gyro sąsaja.Aprašymas: Prekės Pavadinimas: FlySky Prekės Pavadinimas: GMR Imtuvo Matmenys: 23.5*13.5*7mm Svoris: 1.7 g Modelis: GMR PWM Kanalas: 4 Wireless Dažnis: 2,4 GHz Bevielio Protokolo: AFHDS 3 Diapazonas: >50m (Žemės) Antenos Tipas: paprasta antena (32mm) Galia: 3.5-9V RSSI: Palaikomi Duomenų uostą: PWM Temperatūros diapazonas: -10 ℃ - + 60 ℃ Drėgmės diapazonas: 20% -95% Internete Atnaujinti: Taip Sertifikavimas: CE, FCC ID: N4ZGMR00 imtuvas yra suderinamas su PL18/NB4 ir NB4 Lite visi siųstuvai, kurie kartu su AFHDS 3 protokolo.Privaloma: 1. Paspauskite ir palaikykite, imtuvas Jungiasi mygtuką, o maitinimui ant imtuvo, tada atleiskite mygtuką, po maitinimui įjungti. - Imtuvo LED blykste greitai nurodant, kad jis buvo įrašytas bind mode. 2. Įdėti siųstuvas jungiasi į režimu.(Žr. siųstuvas instrukcijoje daugiau informacijos) 3. Privalomas yra sėkmingas, kai imtuvas " LED indikatorius nustoja mirksėti. - Jei siųstuvas yra viena-taip, transmisija, rankiniu būdu išjungti siųstuvą, kai imtuvas būsenos indikatorius mirksi lėtai,Privalomas yra sėkmingas, kai imtuvas " LED indikatorius nustoja mirksėti. 4. Patikrinkite ir įsitikinkite, kad siųstuvas ir imtuvas, kurie veikia, kaip tikėtasi, jeigu yra klausimų, ar netikėta operacija, atlikite anksčiau nurodytus veiksmus, įpareigoti iš naujo.Priverstinio atnaujinimas: Jei po atnaujinimo siųstuvas negali prisijungti, arba jungiasi į imtuvą, būtina įdėti imtuvą į priversti naujinimo režimas. 1.Paspauskite ir palaikykite Pririšimo mygtuką, o maitinimui imtuvo vienu metu, paspauskite ir palaikykite 10 sekundžių norėdami įvesti priverstinį naujinimo režimas, per šį laiką LED indikatorius sumirksės tris kartus ir ne vieną kartą; 2. Pasirinkite imtuvo atnaujinti siųstuvo pusę įveskite naujinimo režimas;LED indikatorius sumirksės tris kartus ir ne vieną kartą per atnaujinimo procesą; 3. atnaujinimas yra sėkmingas, kai imtuvas būsenos indikatorius mirksi lėtai.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai