Tuya Smart House WiFi vandens nuotėkio signalizacijos detektoriai, apsauga nuo vandens nuotėkio vandens jutiklis " Smart Gyvenimo APP signalizacijos sistemos namams

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pažangus gyvybės vandens, jutiklis wifi, judėjimo signalo jutiklis, tuya wifi, vandens levell jutiklis wifi, papildomas vandens jutiklis, tuya oro jutiklis, mini interruptor wifi smart gyvenimo, vandens nuotėkio signalizacija centrinis, namų vandens skaitiklis wifi.

    €9.18 €15.30
  • W06 Funkcija-3: Push pranešimą, išmanusis telefonas
  • CD10C Funkcija-2: Negali būti naudojami atskirai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • W06 Bruožas-1: Paramos WIFI APP Kontrolės
  • Tipai: Vandens nuotėkio pavojaus signalo detektorius
  • W06 Funkcija-2: WIFI nuotėkio detektorius
  • W06 Bruožas-5: LR03-1,5 V/AAA*2(Alkaline baterijos)
  • CD10C Funkcija-4: Prisijungti prie 433mhz priimančiosios naudoti
  • W06 "Android", " IOS App: Tuya /Smart Gyvenimo
  • CD10C Funkcija-3: 12V 23A Baterija*1
  • CD10C Bruožas-1: 433mhz(NO WIFI Funkcija) 1527
  • Modelio Numeris: W06/CD10C

W06 Tuya Namų Signalizacijos Vandens Nuotėkio Signalizacijos Nepriklausoma "Wi-Fi" Vandens Nuotėkio Jutiklis, Detektorius Potvynių Pavojaus Perpildymo Apsaugos Signalizacijos Sistema Nr. Hub

Baterija: LR03-1,5 V/AAA*2(Baterijos neįeina) Belaidžio Tipas: 2.4 GHz IEEE 802.11 b/g/n Darbinė Temperatūra: 0℃~40℃ (32℉ ~104℉ ) Darbinė Drėgmė: 20%~85% RH Saugojimo Drėgmė: 0%~90% RH Programa: Tuya smart (Palaiko Android 4.4 ir iOS 8.0 arba naujesnė) Medžiaga: ABS Pastaba: Ne su baterija.

W06 vandens jutiklis Produkto Savybės

1. Vandens poof, vandens nuotėkio aptikimo Jutiklis gali aptikti, ar ten yra vandens nutekėjimo įrenginio buvimo vietą.Jeigu tai yra nustatyta, kad informacija bus stumiama į telefoną iš karto. 2. Lengva Įdiegti Įrengimas jutiklis yra labai paprasta, jūs galite naudoti klijų čiaupai arba varžtas (pridedama) nustatyta įdiegti vietą, jums reikia įdiegti, prašome atkreipti dėmesį, kad montavimo vieta gali būti prijungtas prie wi-fi maršrutizatorius.. 3. Naudoti "Wi-Fi", Nr. koncentratorius reikalingas Jutiklis naudoja Wifi bendrauti su serverio duomenų.Kaip ilgai, kaip yra wifi tinklo prijungtas prie Interneto namuose, tai gali patenkinti montavimo sąlygas. 4. Nuotolinis Stebėjimas Signalo informaciją ir dokumentus jutikliai yra visi saugomi serveryje.Ši konstrukcija leidžia mums stebėti, ar nėra vandens į namus ar biurą iš bet kurios vietos per išmanųjį telefoną.Ir, taip pat galite pasidalinti kontrolės informacijos prietaiso kitiems. 5. Mažas baterijų naudojimas Naudojama galia jutiklis telefonui veikiant laukimo režimu yra labai mažas, ir du LR03 AAA baterijos gali būti naudojamas kaip vieneri metai.Ir kai ji nustato, kad baterija senka, ji bus jums priminti, pakeisti bateriją per įspėjamųjų pranešimų.

CD10C vandens instrukcija jutiklis gali dirbti su Priimančiosios 433mhz 1527, signalizacijos sistemą ir kt.Kai aptikti vandens perpildymo, signalizacijos pranešimo laiškas bus tuoj pat išsiųstas į APP.

Tipas: Vandens Lygio Signalizacija Dažnis: 433MHz Teršalų protokolas: 1527 Darbinė Įtampa: DC 12V Baterijos Tipas: 12V 23A(nepridedami) Budėjimo Srovė: ≤5uA Aliarmo Srovė: ≤10mA Perdavimo Atstumas: ≥200 m(atviroje erdvėje) Darbo aplinkos temperatūra: nuo -10℃~60℃ Veikimo drėgmė:

CD10C vandens nuotėkio jutiklis Funkcijų

Gali būti įrengta belaidžio šeimininko.Įrengimas dvipuse lipnia, lengviau ir patogus įdiegti. *433MHz dažnis, bevielis perdavimas yra daugiau nei arba lygus 200 metrų atvira vieta. *Kai dviejų pėdų detektorius buvo panardintas vandens, jis duos flash ir siųsti signalą pranešimą signalą šeimininkui. *Puikus dizainas, maža ir mados.Mažai energijos projektą, kuris gali padaryti jį dirbti ilgą laiką. *Idealus vandens įsiskverbimo įspėjimas, namai, butai(virtuvė, tualetas), sandėlių, biurų, laboratorijų, viešbučio kambariai, garažai ir kt.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai