Mintiml Kabineto Durų Sandarinimo Juostos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: automobilių durų antspaudas, moterų antspaudas durų, visatos raktas, lipnios folijos juosta, led juostos, tvarkyti porte, durų skaidrių, durų apačioje antspaudas paprasta, acoust putų, durų antspaudas.

    €3.30 €4.13
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Kabineto Durų Sandarinimo Juostos
  • Tankis: 2.4
  • Medžiaga: Silikoninė Guma
  • Dydis: 18 * 18 *1cm
  • Tipas: Sandarinimo Juostų

Nesijaudinkite apie dulkės ir klaidas savo spinta nebėra!Pagrindinės Funkcijos Nematomas Antspaudas

Sandarinimo juostos priima T-formos struktūra, dizainas, kurios tinka ne stačiu kampu, ir pereiti kabineto durų yra stiprus remti jėga.Stiprus tinklelis, klijai, ilgesnis tarnavimo laikas.

Aukštos Kokybės Medžiagos

Silikoninės gumos medžiaga, ekologiškas, bekvapis, minkštas, ir dėvėti, atsparus vandeniui.Uždaryti tinka, sandariai uždarytą, naudoti geros medžiagos, padaryti gerą produktą, su pasitikėjimu.

Platus Scenarijus

Tinka spintos, spintelės, spintos, vyno spintos, batų spintelės, spintos ir kt., nematomas ir uždarųjų nuo dulkių ir vabzdžių.

Lengva Naudoti

Galite ašara jį ir įklijuokite jį naudoti.Visą roll yra vežamos laisvai ir sumažinti, ir 2,4 M roll yra atskirai supakuotas, kuri nėra lengvai deformuojasi.Visą roll yra vežamos ir gali būti laisvai sumažinti su žirklės.Naudojant Metodus

Nuplėšti ir įklijuokite jį naudoti.Specifikacijos Medžiagos Silikoninė Guma Gaminio Svoris Neto Svoris: 30G Svoris su Pakuote: 37G Gaminio Dydis

(L x W x H) Produkto Dydis : 18 x 18 x 1cm / 7.1 x 7.1 x 0.4 cm Pakuotės dydis : 18 × 15 × 2cm / 7.1 x 5.9 x 0.8 cm Pakuotės Turinys Mintiml Kabineto Durų Sandarinimo Juostos × 1 Pastaba Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Mordovochka642021-02-10
"очень узкая и тонкая, не угадал с размером, упакована хорошо, доставка 3 недели до Москвы"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai