2 X Užuolaidos Strypo Laikiklis Kwik Pakabinti Užuolaidos Strypo Laikikliai Bakstelėkite Teisę Į Lango Rėmo Užuolaidos Strypo Laikiklis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: venecijos užuolaidų laikiklis, lapų atspalvis, užuolaidų parama, priedų nerijos plaukus, baldai parama, užuolaidų laikiklis "pasidaryk pats", laikiklis užuolaidų lazdele, spurgos plaukų bun stick, derliaus langą atspalvių, koleos langą atspalvių.

    €4.13
  • Standartinius arba Nestandartinius: STANDARTAS
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Modelio Numeris: Užuolaidos strypo laikiklis
  • Medžiaga: Metalo
  • Naudojimas: Užuolaidos strypo laikiklis
  • Struktūra: Trikampis Laikiklis

Kwik Pakabinti Užuolaidos Strypo Laikikliai Bakstelėkite Teisę Į Lango Rėmo Užuolaidos Strypo Laikiklis

Ypatybė:

Nėra nieko visai kaip baisu, kaip bando įdiegti užuolaidos!

Ji mano, kaip valandą, ir jūs visada baigti su nelygios užuolaidų lazdele, o jūs galų gale, tiesiog bendraujant su juo, nes jūs nenorite pradėti iš naujo.

Šie unikalūs lengva įdiegti užuolaidų lazdele skliaustuose įdiegti pažodžiui sekundžių, nes jie tiesiog bakstelėkite teisę į jūsų lango rėmo.

Kaip tai veikia tai, jūs tiesiog padėkite jį ant kampuose viršutinėje lango rėmo ir bakstelėkite jį su plaktuku.

Tai jums padaryti dviejų mažyčių skylučių dydžio nykščio-tack, ir sverto naudojimas juostą, kuri eina kartu su krašto rėmo, saugiai laikykite užuolaidų juosta su lengvumu.

Tas Kwik Pakabinti užuolaidų lazdele turėtojai gali turėti iki 20 kg svorio nepakenkdami savo sienos, ir nebus reikės lygį ar reguliuoti nieko, po įdiegimo, kaip jis bus visada lygio kaip jūsų lango rėmo.

Tas Kwik Pakabinti užuolaidų lazdele turėtojams dirbti su bet medinis lango rėmas, kad ne mažiau kaip 1/2 colio pločio nuo sienos, tiks bet užuolaidų lazdele iki 1 colio skersmens, ir yra net galimybe centras atramos papildomų ilgai langai ir užuolaidos.

Unikalus lengva kabinti užuolaidų lazdele savininkams reikalauti tik plaktuku arba plaktuku, kaip jie reikalauja ne gręžimo ir nagus, yra lengvai išimamas bamperiai paliko po to, ir jie būna vieno arba dviejų elektrodų laikikliai, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus.

Dvigubas laikiklis išsikiša 4.25 cm nuo sienos.

Medžiaga: A3 ketaus plokštė

Dydis:kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą sudaro:

2 X Užuolaidos Strypo Laikiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai