10vnt TM1990A-F5, durų prieigos sistemas, elektroninis raktas tik skaityti dallas iButton DS1990a

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ds1990a ibutton, hc05, elektroninis raktas ds1990a, dallas skaitytuvas, ibutton programuotojas, signalizacijos garsiakalbis, pagrindiniai tm, RW1990, micro rda, ibutton tm1990a.

    €6.28
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: TM1990A-F5

durų telefonus ir Dallas prieigos sistemas, elektroninių iButton rakto TM1990A-F5 su laikikliu, TM1990A-F5 iButton Rakto su Juodos spalvos Pakabuku

Aprašymas

Į TM1990A-F5 elektroninių iButton rakto su unikalų 64-bitų kodą visiško kokybės analogas Dallas/Maksim DS1990A-F5 iButtons.Skirtas įeigos kontrolės sistemos, kiekvienas raktas turi unikalų šeimos kodą, kuris yra įrašytas, o raktas yra gaminama ir kodo negalima perrašyti.

Nors gaminti tokius prietaisus gamykloje, šis skaičius yra tiesiogiai priskirtos tiesiogiai į gamybos liniją.Kiekvieną TM1990A-F5 suteikiamas unikalus identifikavimo kodas, kurį sudaro skaičių ir raidžių.Apytikslį skaičių deriniai – 4 mlrd.Todėl nuspėti, raktas nuo įėjimo yra praktiškai nulis.Raktas yra nemažai.Jis negali būti kaltinamas arba magnetized.Tačiau ji gali būti išsaugoti atminties valdiklis, kuris valdo durys įėjimo ar biure.

Kai jūs palieskite ibutton skaitytojui TM1990A-F5 klavišas, jis skaito šį kodą ir perduoda jį valdikliui, kuris tikrina, ar su vidine atmintimi už savo buvimą duomenų bazėje.Jei identifikatorius su kodu, yra nustatyta, prieigos teisių yra patikrinti (kai kuriose sistemose gali būti, laiko spaudimo) ir suteikti cilindrai (spynos, vyriai, skląsčiai arba relės) komanda, norėdami atidaryti/uždaryti.

Pagrindiniai privalumai TM1990A-F5: Elektroniniai raktai teikti 100% unikalumą.Naudoti tokių tablečių, gali žymiai sumažinti išlaidas programavimo didelį skaičių klavišus darbuotojų.TM1990A-F5, skirtas naudoti kaip ruošinį kopijavimo nėra skirtas. (Kopijuoti DS1990A ir TM1990A klavišus naudoti mūsų RW1990 kopijuoti iButtons).

Pagrindinės Funkcijos Perrašymui į valdiklio atmintį daugybę kartų; Pagaminti remiantis aukštos kokybės ; prietaisai yra kompaktiškas ir šviesos svorio; Gali būti naudojamas bet kokio darbo vietą; Vidutinis tarnavimo laikas 10 metų; kilpa laikiklis pagamintas iš plastiko; Dirbti esant bet kokiai temperatūrai; Momentinių skaitymas: akimirksniu perduoda kodas skaitytojui; Žemos kainos; Darbas su Doorphones: duris, telefonus ir Dallas prieigos sistemų.

Techninės Charakteristikos

Formatas

TM(Touch Memory) iButton

Identifikavimo kodas

48-bitų

Lifetime

Daugiau nei 10 metų

Matmenys(L / W)

59/19 mm

Svoris klavišą (± 3%)

4 gramus(su plastiko fob)

Vidutinis skaičius rodmenys

1000000 kartų

Kodas Perrašyti

neįmanoma

Doorphones

bet su DALASO formatas

Spalvų turėtojas

Pagrindiniai juoda, bet kokios spalvos prašymu

Medžiaga Padengti ir Laikiklis

Danga - Nerūdijantis plienas; Laikiklis – ABS/POM

Darbinė Temperatūra

-40℃ iki +80℃

Programos Vairuotojo Identifikavimo GPS sekimo prietaisai, Durų ryšio sistemos, Apsaugos sistemos įeigos kontrolės sistemos, Automatizuotas inžinerinių sistemų (valdymo), Priešgaisrinės signalizacijos, Darbo laikas įrašymo sistemos

Mlfeteur2021-01-12
" the order was not sent. Money is refunded automatically."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai