Naujas Carbonized Medinė Statinė Vazonas Banguotas Kraštas Sodo Dekoro Sultingi Augalai Šviesą Sodinti Gėlių Barelių Papuošalai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: gėlių mažas barelį, augalų puodą, puodą, gręžimo medienos, barelį, balkonas saugojimas, mėlyno stiklo vaza, vazonas, balkono langą, mėlyna krevečių, stalas augalų.

    €3.56 €3.71
  • Naudojimo Sąlygos: Grindų
  • Medžiaga: Mediena
  • Prekės Pavadinimas: LeKing
  • Naudojamas Su: Gėlių/Augalų Žalia
  • Funkcija: Eco-Friendly,Įžuvinti
  • Modelio Numeris: Mediniai Sodo Barelį
  • dydžiai: 10*12*9cm
  • spalva: ruda
  • Neto Svoris: 160g
  • Stilius: retro
  • Drop laivyba: Parama
  • Tipas: Darželio Puodai
  • Apdailos: Nedengti

10x12x9cm 2 Stilius Carbonized Medienos, Gėlių Vazonai, Senovinių Medinių Succulents Dėžutę

Produkto Aprašymas:

1.100% Brand New, Aukštos Kokybės.

2. Jis gali būti naudojamas kaip sultingi augalų puodą ar saugoti lauke, patvarus ir atsparus korozijai, tinka vidaus arba lauko naudojimui.

3. Savo retro kaušo formos taip pat gali būti naudojamas kaip rekvizitas fotografijai, ji taip pat atrodo labai mielas šalyje, sodybos, virtuvė su

prieskoniniai augalai, puikiai papuošti savo kambarius, sodai ir terasos.

4.Puiki dekoracija jūsų kambarys,pasakų sodas

5.Puiki dovana biuro, namų, parduotuvių mart, viešbutis, baras, balkonas, sodas, sodas, papuošalai

Produkto Specifikacijos:

1. Medžiaga: carbonized medienos

2. Modelis: plat juosta, banga

3. Taikymo sritis: biurai, prekybos centrai, viešbučiai, barai, balkonas, sodai, namai, sodo medelynas kūrinius, viešbučiai, kt.

4. Naudojimas: gėlių / žalieji augalai ( ne komplekte )

5. Gaminio Dydis: apie 10 x 12 x 9cm / 3.9 "x 4.7" x 3,5 "colių

Pakavimo Sąrašas:

1 * Medinis Vazonas (Gėlių nėra komplekte )

Pastaba:

1.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

2.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl rankinis matavimas.

A:

B:

Po to jūs perkate iš mūsų produktą,jei jūs patenkinti mūsų produktą ,kviečiame pasidalinti savo produkto su savo komentarą, kad jūsų socialinės programinės įrangos,sucha kaip Facebook, Google +, Twitter, vk ir kt.).Tada jums gali parodyti mums ekrano dalijimasis produktas dėl savo socialinės programinės įrangos.Kai jūs galėsite įdėti kitą, kad bet kurie du produktai, mes suteiks jums 20% nuolaida, viso kaina.

Shenzhen Rondaful Technology Co., Ltd.buvo Įkurta 2011 m., yra Interneto technologijų kompanija, kuri specializuojasi tarpvalstybinių e-komercija ir yra įsipareigojusi sukurti pasaulinių e-komercijos paslaugos.

Po metų verslo vystymo, kompanija sukūrė labai konkurencingos pramonės modelį ir tapo viena iš geriausių tarpvalstybinės e. prekybos įmonių šalyje.Mes valdyti mūsų pačių markės produktai yra LED žibintai, elektronikos prekės, automobilių, grožio, namų apyvokos reikmenys, gyvūnas reikmenys, drabužiai, rankinės, batai ir kitų kategorijų dešimtys tūkstančių produktų "ebay", "Amazon", www.rcmadosstudija.lt, norėčiau, kad ir kitos trečiosios šalys, Tarptautinius e-komercijos platformų.

Mūsų Būstinė yra Shenzhen, o sandėlio Zhongshan ir Yiwu Atitinkamai ,mūsų gamykla yra Zhongshan ,Guangdong Provincijoje .Be to,mes turime filialus įmonė Uhanas, Kinija, Wenzhou ir Zhejiang ir pan.

Tuo pačiu metu ,mes turime atitinkamai Jungtinės amerikos valstijos, didžioji Britanija, Vokietija, Australija turi biurus ir užsienio pozicijas, nustatoma, kad pateikti klientams visame pasaulyje multi-kategorijos, aukštos kokybės gaminius.

Evanujto2020-12-04
"Really very very small even for a single flower."
Dewdewd Q2021-02-08
"The very bad quality"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai