PUROVOZ rankų darbo Japonija Originalus mogami kabelis 2534 xlr vyrų ir moterų mikrofono, garsiakalbio kabelį NEGLEX tipo Quad Laidai ofc

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: jungtis mini xlr, lizdas xlr mikrofono, xlr jungtis, speakon jungtis, ofc garsiakalbių laidus, ilgai garsiakalbių laidus, cabl xlr, garsiakalbis cabl, garso kabelio, bulk, garsiakalbiai vyras pin.

    €14.93 €18.43
  • Tipas: Speakon
  • Modelio Numeris: 2534
  • Pakavimas: Maišelis
  • Išorinis Skersmuo: 6mm
  • Funkcija: NĖRA
  • Jungtis B: Subalansuotas Sąsaja
  • Ekranas: Nerijos
  • spalva: juoda
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: JP(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: purovoz
  • Lytis: Vyriška-Moteriška
  • Jungtis A: XLR

PASTABA

▲Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Specifikacijos

Sąsajos tipas:XLR, kad XLR Laidus:mogami w2534 Vielos skersmuo:6.0 mm Vielos medžiagos:OFC(bedeguonį varį) Plug:NEUTRIK NC3FXX-B/NC3MXX-B Plug medžiagos:Vario Suvirinimo:Vertus, litavimo, naudojant 5% sidabro lydmetalis ▲Jei negalite rasti ilgio ir tipo kabelis jūs ieškote, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes stengsimės surinkti reikiamą kabelį už jus.

Įžanga

▲NEGLEX tipo Quad Kabeliai buvo sukurti aukščiausios kokybės įrašymo programos, kai maksimali apibrėžimas įrašytas garsas yra itin svarbu.Specialios patentuotos medžiagos ir statybos metodų, kad tie, state-of-the-art mic.kabeliai turi tiesiogiai į DISKĄ ir skaitmeninis įrašymas.Pagrindiniai dalykai lankstumo, microphonics ir ekranavimo efektas buvo sukurti, siekiant patenkinti tarptautinės profesinių reikalavimų.Subalansuotas quad struktūra yra veiksminga, aukštos raiškos garso perdavimo, taip pat atšaukimas elektromagnetinės indukcijos sukelia netoliese įranga, tokia kaip prožektorius projekcija, ir todėl yra gerai pritaikytas kino ir TV studijos.

▲Kabelis NEGLEX Nr. 2534 tapo populiarus visame pasaulyje kaip standartas aukštos kokybės skaitmeninės ir analoginės įrašymo.Kabelis taip pat tapo populiarus naudoti su nesubalansuotas įranga, tokių kaip aukštos kokybės pre-amp, amp įėjimai ir magnetofonus.

A. 100% spiralės deguonies nemokamai vario skydas Ekranavimo sluoksnis priima itin didelio tankio voras nugara deguonies nemokamai vario ekranavimas.Šio projekto ekranavimo sluoksnis yra aukštesnės garso kokybės aliuminio folija ar pintas ekranas, ir gali veiksmingai apsaugoti elektromagnetinių ir radijo dažnių trikdžių.Išvengti erzina foninis triukšmas, niekai, niekai.B.Aukštai temperatūrai atsparus izoliacinio sluoksnio Izoliacinio sluoksnio naudoja xLPE (cross-linked polietileno), kuri turi labai gerą elektroninių savybių ir gali užkirsti kelią susitraukimo laidą, kai ji yra privirintas prie aukštos temperatūros.C.Deguonies nemokamai varinė šerdis OFC deguonies nemokamai varinė šerdis.Nors vario kiekis yra toks didelis, kaip 99.99%, signalo praradimo yra mažas, ir garsas yra daugiau gryno.D.Minkštas PVC Dėvėjimuisi atsparios, lengvai sulenkti, ilgas tarnavimo laikas vielos.

▲Prekės jungtis, mes naudojamas šis paprotys laidas surinkimas: Į NC3MXX-B/ NC3FXX-Bis naujausias ir aukščiausios klasės Male XLR, siūlanti by Neutrik AG-Lichtenšteinas, pirmaujanti pasaulyje markės profesionalios garso jungtys.XX serija siūlo didesnį patikimumą, pagerina kontaktą vientisumą ir sumažina kabelių padermės, ateina Juodas metalo korpusas ir funkcijos paauksuoti kontaktai.

▲Suvirinimo yra tik rankinis suvirinimo ir litavimo sąnariai yra pagaminti iš bešvinio lydmetalio sudėtyje yra 5% sidabro, su pastovios temperatūros suvirinimo, ir kiekvienas lydmetalis bendras pilna ir sklandžiai. ▲Kiekviename suvirinimo taške yra uždaryta termiškai susitraukiantis vamzdelis, po suvirinimo, siekiant pagerinti atsparumą oksidacijai suvirinimo taškas ir užtikrina ilgą garso ▲Tas pats, o pagerinti tempimo atsparumas ir ilgaamžiškumo laidas.

SPECIFIKACIJOS

▲Det. :2534 ▲Nr. Laidininko Informacijos:20/0.12 OFC Dydis(mm2 ):0.226mm2 (#24AWG) ▲Izoliacija Ov.Dia. (mm) :1.6(0.063") Medžiaga:XLPE( Cross-Linked Polietileno ) Spalvos: Juoda/Skaidrus ▲Shield:Tarnavo Val. 62/0.18 ▲Striukė Ov.Dia. (mm) :6.0(0.236") Medžiagos:Lankstus PVC Spalvos: Juoda

Fizinio ekranas

Dfcbkbcf17082021-01-20
"The product is satisfactory comma the sound is good, it is an important improvement for me pre headphone amplifier. Thank you. I'm satisfied with the purchase."
Lbabeeblue2021-01-28
"I haven't tried the cable yet but it looks quality and I'm satisfied with the purchase, at least for now."
Aliciagonzalez97182020-12-29
"Cables are very well made and seller was very helpful - would buy again."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai