Ledo Gelis Akių Veido Kaukė Karšto Šalčio Terapija, Miego Kaukė Migrena,galvos Skausmas,Sinusų Skausmas,Reljefiniai Akis,Tamsius Ratilus, Odos Priežiūros Priemonė

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: akių kaukė miego, led quantum, skausmas, custom kaukę nuo dulkių., jade roller, miego kaukė, nugaros skausmas, bionase lazerio terapija, vakare miego akių kaukė, nosies juostelės.

    €7.03 €10.04
  • Maitinimo Šaltinis: NĖRA
  • Karšto ir šalto terapija: gelis ledo kaukė
  • Taikymo 01: Raukšlėta oda, sausa oda, neelastinga oda, ne spindinčią odą sukelia
  • Kilmės: AE(Kilmės)
  • Paraišką 02: Spuogai, tamsioje vietoje, chloasma
  • Prekės Pavadinimas: FOCALLURE
  • Taikymo 01=4: Veido paralyžių, veido spazmas
  • Taikymo 03: Nemiga, galvos skausmas, migrena

Ledo Gelis Akių Veido Kaukė Karšto Šalčio Terapija, Miego Kaukė Migrena,galvos Skausmas,Sinusų Skausmas,Reljefiniai Akis,Tamsius Ratilus,Odos Priežiūros Priemonė

Savybės:

MULTI-PURPOSE: puiki terapija migrena, galvos skausmas relif, patinusios akys, reljefiniai akis, tamsius ratilus, maišeliai po akimis, raumenų skausmų, spuogų,vabzdžių įkandimų, saulėje, stresas, traumos, po operacijos, mažina patinimą, skausmą, kurį sukelia uždegimą.

LENGVA NAUDOTI: aušinimo, jums tik reikia įdėti į šaldytuvą ir šilumos kaukė – a vieta, mikrobangų krosnelė, atsižvelgiant į laiko ribas, nurodyta ant pakuotės.

AUKŠTOS KOKYBĖS PRODUKTAS: šis pagamintas netoksiškas gelis, karoliukai, aukštos kokybės PVC ir minkštas pliušinis jautriai odai.Jūs galite pakartotinai panaudoti jas kaip daug kartų, kiek norite, ir nuplaukite jį tiesiog ją išvalyti, jeigu norite, kad su muilu ir vandeniu.Turi tikslią ir patogiai jūsų veidą, su angomis savo akis, nosį, burną ir leidžia jį naudoti be ardymo savo gyvenimą.

STILINGŲ DOVANŲ: madinga pakavimo tamsios spalvos ir įspūdingų kaukė spalva bet skonio.Tai yra unikali kaukė, kad gali būti naudojamas daugelį metų, kaip priemonė padėti su įvairių sunkumų, įtempių, relaksacija ir SPA procedūros.

ŠIS PRODUKTAS GALI BŪTI NAUDOJAMAS VYRŲ IR MOTERŲ.

SAUGUS IR DAUGKARTINIO naudojimo: iš Vienos pusės naudojamas natūralus aksomo ir raminantis audinio pagrindo.Iš kitos pusės yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC.Pildymo skystis ir gelio granulės yra pagamintos iš netoksiškų medžiagų, jis yra labai patogus, puikiai ir patogiai ant veido, ir minkšti, kad gali tiesiogiai naudoti ant mūsų odos.Be to, ji leidžia mūsų produktas naudojamas pakartotinai, o užtikrino, jis nekenksmingas aplinkai.

Karšto ir šalto terapija yra labai sumažėja patinę ir reljefiniai akis, tamsius ratilus, akių nuovargis, anti-senėjimo, drėkina.Jis gali būti naudojamas siekiant pagerinti odos elastingumą, su sklandžiau ir drėkinamasis poveikis.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai