3D Spausdintuvas Dalys Titan Ekstruderiu Visiškai Rinkiniai V6 J-galvos Išvyniojamų Kronšteinas 1.75 mm Kaitinimo E3D V6 Hotend 3:1 Dėžė

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: cs go pistoletas, hotend, hotend v6, titan šiukšliadėžės, e3d mount, kaitinimo pla, karšto pabaigos kojinių, e3d v6 dual hotend, e3d hotend v6, išvyniojamų vamzdis.

    €6.14 €7.48
  • Elemento Tipas: Titan Ekstruderiu
  • Prekės Pavadinimas: XINYUANSHUNTONG
  • Modelio Numeris: Titan Ekstruderiu
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Patarimai, kaip: pakavimo sąrašas yra atsargines dalis Titan ekstruderiu, įskaitant NE į žingsninių variklių.Į stepper motorinių paveikslėlyje veikia tik kaip poveikio schema.Titan ekstruderiu privalumai: 1. Šėrimo sukimo momentas yra didelis. 2. Produktas yra kompaktiškas ir lengvas. 3. Palaiko nuotolinio ir artimojo šerti. 4. Stiprus suderinamumas (galima naudoti su visų gijų 1.75 mm rinkoje, ir iš esmės optimizuoti veiklos nuotolinis spausdinimas su lanksčia gijų pavyzdžiui, TPU. 5. Naudojant su didelio stiprumo inžinerinių medžiagų liejimo produktai, kad atsparus senėjimui. 6. Pavaros reduktoriaus konstrukcija, variklis yra lengvas ir mažai, bet su žymiais sukimo momentas ir rezoliucija.Šerti greitis yra stabilesnis, pagerinti spausdinimo kokybę ir veiksmingai mažinti bendrą masę.Optimizavimo funkcijas naujas Titan ekstruderiu, palyginti su senuoju: Atšaukti M3 varžtas ant raudoname apskritime,, rodyklių padėtį.Struktūra naujas Titan yra patikimesni ir patvaresni.(Originalo kalba neturi tokių stiprių konstrukcijų stiprumo) ① Optimizuoti trigger finger galimybę naudotis daugiau patogiai ir daugiau darbo, taupymo, ir išvaizda atrodo labiau koordinuoti. (Originalus dizainas yra kvadratinis ir ne gera, ergonomiškas ir estetiškas) ② Optimizuotas šerti uosto vadovas palengvinti tiesioginių pakrovimo gijų. (Originali versija 4mm didelė anga, kurių išorinis skersmuo 4*2mm vamzdis, šerti yra lengva būti netinkamas ir ji yra susijusi su išvaizda) ③ Naudoti U-lošimo vadovas varantys dizaino, kuri leidžia maitinti be nuokrypis sumažinti sukimo momentas ir be nuostolių, štampavimo įrankiu. (Originalas butas guolis negali veiksmingai išvengti nuostolių sukimo momentas sukelia pašalinius tolesni gijų ir taip pat sukelti nereikalingų dėvėti guminiai angoje.) ④ Naujas guolis gali veiksmingai išvengti trinties tarp gumos skylę ir variklio veleno, ir sumažinti sukimo momentasžalos, padarytos skylės užrakinti motorinių dėl gumos dalys, ir ji gali veiksmingai apsaugo gumines dalis nuo pažeidimų. (Originali versija 5.1 mm plastiko skylę tiesiai ant variklio veleno.Varžtas yra įrengtas už pavaros veleno, ir privalumas yra tai, kad ca n yra fiksuotos ir daugiau stabilus ir nebus įstrigo guolių.(Varžtą originalių ekstruderiu ne raudonas apskritimas pozicija negali būti sugriežtintos.Jei priveržti, varžtas įstrigo guolio ir ekstruzijos pašarų pavara, bus ne pasukti sklandžiai ar net įstrigti) štampavimo pašarų įrankių yra pakeistas, integruota liejimo, kuri tampa stabilus. (Originalo kalba naudojami dideli žvejybos įrankiai ir metaliniai krumpliaračiai, kad tilptų surinkimas.Trūkumų yra prastas patikimumas, lengva prarasti off ir su aukšta kaina) Pertvarkyti ir sustiprinti pajėgų pozicijos.Didelių nuostolių variklio, kai sukimo momentas yra sunkus, variklis bus užrakintas ir negali dirbti.)

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai