ISEEVY Vaizdo Siena Valdytojas 3x3 HDMI DVI VGA USB Vaizdo Procesorius 9 TV Sujungimas Ekranas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: videowall valdytojas 12, "intel" procesorius, usb, vga, hdmi, vga, 6 video switcher, hdmi vaizdo siena, tv wall controller 3x3, vaizdo žaidimų controles, dvi-d vga, vaizdo siena controler 2x2.

    €578.08
  • Įtampa: 12V
  • Modelio Numeris: TPP-TWC9
  • Prekės Pavadinimas: iseevy
  • Pakuotė: Taip

Apžvalga

ISEEVY vaizdo siena valdytojas, 3x3, yra profesionalus vaizdo siena procesorius platinti vaizdo signalą į kelis TV monitoriai sujungimas ekranas.Jis palaiko HDMI, DVI VGA USB įėjimai, galite pereiti į pasirinkite rodyti vienas iš jų bus.

Su 9 HDMI išėjimai, ji gali palaikyti max 9 Televizoriai sujungimas ekranas.Įvesties ir išvesties vaizdo rezoliucija max parama 1920*1080@60 hz, o garso signalas taip pat bus sinchronizuoti su išvesties vaizdo.

Jūs galite kontroliuoti lengvai, per nuotolinio valdymo pultą arba mygtukus.

Savybės

1, Kelis Sudurti Režimai

Jis palaiko 3x3, 2x4, 4x2, 2x3, 3x2 sujungimo režimu, bet jei reikia naudoti vertikalus Televizoriai rodyti, reikia dirbti su mūsų vaizdo sukasi lauke flip vaizdo 90 ar 270 laipsnių, išskyrus atvejus, kai TV remti šią funkciją.

2, Kaskados Ryšys

Ji taip pat palaiko kelis įrenginius, kaskados ryšys, max 4x5 sujungimo režimu už 20 Televizoriai

3, Veidrodis

Ji gali pasukti vaizdą 180 laipsnių kiekvieną ekranas, aukštyn eilės TV pasukti 180 laipsnių kampu ir tokiu būdu žymiai sumažina Televizoriai sujungimas skirtumo, mažinant vaizdo iškraipymo, kurį sukelia didelio siūlės.

4, Krašto Kaukė

Vaizdas atrodo pull-vienas vizualiai ir jaučiasi labai nenatūralus, jei ne leido krašto kaukė; Per krašto kaukė tvarkymo ,vaizdas be deformacijos, tempimas, daugiau gamtos ir realus.

5, , USB Disko Žaisti

Įdėkite U disko į USB sąsaja, galima žaisti daugelį populiarių vaizdo įrašų, nuotraukų, MP3, TXT dokumentus ir paramos round robin play, pause, fast-forward, programų sąrašas ir kitas funkcijas.

Specifikacijos

Bxleid862020-12-22
"The product arrived on time, even federal taxation. Not tried yet, but are"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai