RC Protingas Robotas Šuns Žaislas Programavimo Protingas Kalbėti, Vaikščioti Robotas Šuo Pet Žaislas Gimtadienio, Kalėdų Dovanos, Žaislai Vaikams

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: miršta robotai, robotas, rc sunkvežimių, para vaikščioti, kalbėti, robotas žaislas, p protingas šuo, rc gaisro sunkvežimių profesinės, šuo robotas žaislas, kamuolys šuo, šuo robotas smart.

    €12.55 €18.73
  • Maitinimo Šaltinis: elektrinis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dizainas: šuo
  • Amžius: > 3 metų
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go

Kulka Taškų:

1、SĄVEIKOS FUNKCIJA: Touch vadovas šuo, ji padės mielas juda ir bendrauti su jumis.Tai gali būti puiki kompanija vaikams.

2、PROGRAMAVIMO FUNKCIJA: Jūs galite užprogramuoti veiksmai, kaip jums patinka, tada šuo bus pakartoti tai, ką jūs užprogramuotas.

3、DAINUOTI IR ŠOKTI: šuo turi 4 šokių muzika, vaikai gali šokti kartu su ja, ji suteikia daugiau malonumo.

4、PAŽANGI ROBOTŲ ŠUO: Eiti į priekį arba atgal, į kairę, arba į dešinę, Demo, Patruliavimo, Blink, Galva, Nugara.Visi veiksmai gali būti kontroliuojami valdytojas.Tai būtų puiki dovana vaikui.

5、AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGŲ: šuo yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, su lygaus paviršiaus, jis negalės vaiko rankas, kai jį žaisti.Jis naudoja 3,7 V įkrovimo baterija (yra komplekte), 2*1,5 V AAA tipo baterijas valdytojas(neįtraukta).

Savybės:

Pareigos: dainuoti, šokti, pasakoti istorijas, neliesti sąveika, kaskadininkų programavimo, bionic judesius, tokius kaip apverstas, sėdint, stovint, klūpint, push-up, sėdi, akių žibintai gali būti pakeisti.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Robotizuotas Šuo

1 * Valdiklis

1 * 3.7 V 500mAH Baterija(Į roboto)

1 * USB Kabelis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai