Kulkšnies Parama Pėdų priežiūros Padų Fascitas Nugaros Naktį Dieną Įtvaras Pėdos Galūnių Stabilizatorius Reguliuojamas Petnešomis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: riešo kanalo įtvaras, ankl, čiurnos įtvaras, įtvaras pėdos, riešo kanalo syndrom, pėdos traumos, rankos įtvaras, petnešomis riešo kanalo, riešo kanalo, pėdų parama.

    €5.54 €6.76
  • Medžiaga: Arba korekcijos įtaisas
  • Modelio Numeris: Arba korekcijos įtaisas
  • Dydis: Right or Left Foot
  • Tipas: Kita

Padų Fascitas Nugaros Naktį Dieną Įtvaras Pėdos Galūnių Stabilizatorius Reguliuojama Pėdų aukščio Orthotic Petnešomis Paramos Skausmo karšto

Savybės:

- Vienas dydis tinka kairės ir dešinės kojos, puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims.

- Tai reguliuojamas nugaros įtvaras yra skirtas nustatyti snukio ir ištaisė pėdų lašas pamažu tada padeda sumažinti kojų ir kulno skausmas, susijęs su padų fascitas.

- Kvėpuojantis padų fascitas petnešomis yra patogus ir minkštas, miega cozily vos jaučiasi, bet našta.

- Pėdų lašas orthotic petnešomis yra bendable aliuminio juostelės, pritaikyti tinkamą kampą, tada pločio elastingas dirželis užtikrinti petnešomis buvimo vieta ir ne slide.

- Tai padų fascitas naktį įtvaras turi žemo profilio, atviro kulno dizaino su pilnai kamšalu minkštų putų prieš koja, slėgio, kvėpuojantis, patogiai ir nevaržomai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Sponge + Nardymo medžiaga

Pakuotė:

1 x Padų Fascitas Įtvaras

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai