Tilta S1 DSLR fotoaparatas narve aksesuaras PANASONIC S1H S1 S1R kamera, HDMI, S Serija Užraktas objektyvas sirgalių Kabelis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: tripie nikon priedai, baterijos rankena d7200, audinio tilta bmpcc, pigūs dslr narve, branduolys m, lauke matt, pau selfie, panasonic lumix s1, kamera įrenginys, digita dslr fotoaparatas.

    €12.41
  • Prekės Pavadinimas: TILTA
  • Modelio Numeris: TA-T38-FCC-G
  • Pakuotė: Taip

TILTA S1H Narve Priedai PANASONIC S1 S1R S1H serijos fotoaparatas ir objektyvas nėra įtraukti.

Tai "pilnas" kamera narve teikia visas globėjiškas už Panasonic S1, S1R, ir S1H kameros.Jis teikia keletą 1/4"-20 ir 3/8"-16 tvirtinimo taškai, taip pat dviejų šaltojo batų tvirtinimo taškai.Bazinė narvo, taip pat yra kelios angos tvirtindami, kad vaizdo kamera kardaniniai šarnyrai, lengviau sureguliuoti pusiausvyros savo nustatymus.

Įvairių pagrindo plokštės gali būti pritvirtinta prie dugno narvo, leisdama įvairius trauklė montavimo ir neprivaloma maitinimo konfigūracijų.

Greito atlaisvinimo rankena viršuje ir įvairių neprivaloma šoninės rankenos gali būti pritvirtintas prie narvo, taikyti skirtingų būdų, kaip patogiai valdyti fotoaparato nustatymus.

Pastaba:

1. Galiojančią jūsų telefono NUMERIS laivybos būtina.Kitaip mes negalime garantuoti, pristatymas.

2. Mūsų kaina neįeina importo muitas, vietos mokesčius, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.Prašome patikrinti, Su savo šalies Muitinės tarnyba prieš perkant.

3. Mes laivas šį elementą www.rcmadosstudija.lt STANDARTINIS PRISTATYMAS visame PASAULYJE.

Pls susisiekti su mumis, JEI NORITE, GREITAS PRISTATYMAS.

Watson Sue2020-10-26
"The platform perfectly fixed the Sigma MC-21 adapter"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai