Knyga: Chery forumai/Išmaišykite estina (b) iš 2005G. Į. REM. Paslaugos. Tada, spalva. Nuotrauka. Pilkos spalvos. RBP | Trečioji Roma

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: užrakto chery a5, riešutų chery a5, skydelis chery a5, chery a5 automobilių, a1823, antspaudas chery a5, "apple ""ipad" oro atveju silicio, case cover "ipad", a1566 atveju, atveju, ipad odiniai.

    €14.81
  • Prekės Pavadinimas: Третий Рим

Modernus penkių vietų sedanas, kurio priekiniai ratai yra realus rasti žinovų aukštos kokybės automobilių, ypač, kai kalbama apie tokį grožį, kaip Cherie forumuose!Tvarkingas ir vykdomoji, greita ir patogu naudoti, toks automobilis suteiks daug malonumo vairuotojui ir keleiviams.Ji atrodo puikiai į tankus srautas iš užsienio automobilių, palankiai išsiskiria savo dizainu ir visos techninės galimybės.Tuo pačiu metu, kaina Cherie forumuose yra gana demokratiška, ji yra gana tinkamas vaidmuo pirmasis automobilis pradedantiesiems, bet ankstesnis naudotojas bus gana įdomi.Taip, kad automobilis dirba išimtinai naudinga jos savininkas ir nebuvo sukelti jam jokių problemų, jokių nereikalingų grynųjų išlaidų, vartotojui reikia gydyti technika, taip pat ir daugiau sužinoti apie tai.Norėdami gauti tikslius ir vaizdo informaciją apie skrydžius, techninės priežiūros, remonto ir elektros įranga automobilis, šį modelį, imtis spalva remonto žinynas Chery forumai/Išmaišykite estina.Knygoje pateikia išsamią informaciją apie modelių, kurie buvo pagaminti nuo 2005 m. ir yra įrengta su 1,6 litro benzininiai varikliai (sqr481f) ir 2,0 litrų (sqr484f).

Šiame kokybės vadove yra parašyta tik ir galimi, visi duomenys pateikti logiškai ir su maksimalaus aiškumo-spalvotos nuotraukos yra pagamintas specialiai šiai publikacijai.Remonto Vadove, Cheri forumai/Išmaišykite estina iš leidyklos "Trečiosios Romos" leis skaitytojui ne tik įsisavinti teorinę informaciją, tačiau taip pat gausite visą idėją jūsų mėgstamiausia mašina sąlygas aktyviai veikti, taip pat dirvožemio, montavimas ir išardymas, būtina diagnostika ir remontas.Vadovas yra padaryta forma, spalva albumą ant aukštos kokybės popieriaus.Pirmasis skirsnis vadovo nagrinėja išsamiai prietaiso Cherie forumuose su aprašymų visi komponentai, mašinos, įskaitant funkcijas, jų darbo ir tvarkymas.Ši informacija nebus pilnas, jei ne, iliustruotas, Vartotojo Žinynas Chery forumai/Išmaišykite estina, pristatė antrą knygą skyrių.Bendrosios nuostatos, kad, kasdieninė priežiūra, būtinus patikrinimus mašinos smulkiai ketvirtojo skyriaus vadove.

Už Meistrai ir patyrę vairuotojai daugiausia dėmesio skiriant automobilių elektros įrangos, autoriai, vadovas švino spalvos grandinių Chery forumai/Išmaišykite estina.Ką daryti, jei nenaudojamas trūko, buvo knockout variklio, arba rato?Galimus gedimus, kelias ir žingsnis po žingsnio būdus, nustatant jų yra pateikiama atskirame skyriuje knygos, ir tada autoriai atkreipti dėmesį į visas sudedamąsias Cherie forumuose atskirai, nesvarbu, ar tai variklio, važiuoklės, transmisijos, vairo mechanizmo, stabdžių sistemos ir pan.

Lvkom 852020-09-09
"The book is super, bright pictures are all phased out, in Russian the delivery of 6 days in Rostov on Don"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai