AGH 30Mpa 4500psi Oro IVP Dažasvydis Siurblys Oro Šautuvas ranka siurblio 4 Etapas Aukšto slėgio filtras Mini Kompresorius bombos nėra hill

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: oro rifl, oro kompresoriaus galva, oro pistoletas, šautuvas pcp, pcp bakas, pcp siurblys, filtras yong heng kompresorius, pistoletas pcp, oro kompresorius pcp, alyvos, oro kompresorius 220v, 4500psi kompresorius.

    €36.52 €57.06
  • Standartinius arba Nestandartinius: STANDARTAS
  • Medžiaga:
  • Prašymas: PCP ranka siurblys
  • Didmeninės prekybos:
  • Prekės Pavadinimas: AGH
  • Galia: Pneumatiniai
  • Spaudimas: Aukšto Slėgio
  • Struktūra: Daugiapakopis Siurblys
  • Naudojimas:
  • Degalai: Pneumatiniai
  • Modelio Numeris:
  • Teorija: Stūmoklinis Siurblys

PS: muitinės prekės pavadinimas: dviračiu siurblys, jei gaminti mokesčių apmoka pirkėjas PASTABA: Pirkėjai Turėtų Mokėti Muitų, Mokesčių ,Tai nėra leidžiama atidaryti ginčų dėl muitų mokesčių klausimas.

Funkcijos: 1.Kiek tai užtruks užpildyti 450cc bakas?Pirmą kartą jums užpildyti užtruks ilgiau, kaip jūs einate nuo 0-3,000 vsi.Taigi, pirmą kartą kaip 20-30 min.Tai užtruks ne mažiau kaip 15 siurbliai už kiekvienas 10 bar slėgio jūsų poreikio, gali 450cc bakas.Viskas priklauso nuo to, kaip sunku jums yra tikrai. 2.Ar galiu naudoti dažasvydis su oro rezervuarai arba Pioneer Oro lankas ?Jei turite teisę užpildyti adapteris jungties.Jūs galite užpildyti juos, kad turi 8mm moteris Skatinti greitai atjungti pabaigoje siurblio žarna. 3.Kaip ilgai microbore žarna?Yra 50cm(20INCH) žarna su siurbliu.Jei jums reikia pirkti daugiau ilgesnė žarna, Prašome atsiųsti laišką į klientų aptarnavimą. 4.AGH padaryti užsakymą surinkimo arba siūlome OEM ivp ranka siurblys produkto?AGH yra profesionalus gamintojas siurblį ir oro kompresorių.Mūsų gamykloje įgijo daug patirties OEM ivp ranka siurblio surinkimas oro siurblį ir oro kompresorių.

Specifikacijos: 1.3 etapo siurblys rūmai. 2.Max slėgis:4500psi/310bar(geriau nei konkurentai: 3300psi). 3.Moterų skatinti greitai atjungti(universal M10*1 dalis ant pabaigos žarna. 4.Dydis:Ilgis uždarytas 630mm,Ilgis atidaryta 1100mm. 5.Svoris:N.W.:2.85 kg,G. W:3.0 kg. 6.Medžiaga: vario ir stainess plieno ir Aliuminio lydinys 7.Didelis aukšto slėgio ivp ranka siurblio oro filtro Savybės: 1.Šis oro siurblys ivp aukšto slėgio naudojamas oro vairavimo cilindro ir PCP cilindrų, Patogus, sulankstomas bazę .saugios ir patogios duoti ne sporto ir medžioklės. 2.PCP šautuvai & šautuvai ir bet kokios markės IVP ginklą su vyrų Skatinti greitai atjungti savo rezervuaro. 3.Max slėgis: 4500psi/310bar .(naudoti tik tinkamas slėgis skirti savo ginklą) (nors kai kurie ginklai, išvardytų aukščiau, veikia max slėgis 2000 ar nuo 3000 psi). 4.Kartos 4 technologija reikalauja mažiau pastangų nei konkurentų 5.Skyrelio rankena turi atsarginės dalys. 6.Reikia mažiau pastangų, nei kiti siurbliai. 7. Super aušinimo vanduo ,nėra šilumos, su nuolat naudoti. 8.Ergonomiškai suprojektuota rankena. 9.Neatsiejama oro slėgio daviklis 6000psi.PAGAMINTAS JAPONIJOJE 10.Didelis aukšto slėgio ivp ranka siurblio oro filtras

Mathias J932020-11-26
"Like the product and store arrived on time you are parabens. "

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai